The streetfood
club

Schrijf je in

We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op

Wat is The Streetfood Club?

Op het moment is The Streetfood Club een van de meest bekende restaurants van Utrecht. Met een mooi tropisch interieur en een trendy, overwegend aziatische menukaart zijn ze niet meer te missen in de Utrechtse horeca.

Werkend bij The Streetfood Club verzorg je brunch, lunch, diner en dan hebben we het nog niet over de mega lekere cocktails die jij serveert. Willen gasten lekker samen delen? Ook dan is The Streetfoodclub de hotspot in Utrecht met de heerlijke shared dining gerechten

Hoe is het om bij The Streetfood Club te werken?

Als manager bij The Streetfood Club Utrecht (ook wel TSFC Utrecht genoemd) werk je met een gemixt internationaal team. Je krijgt de kans om te werken met de meest trendy menukaart, vette cocktails en werkt met de horecaondernemers van het jaar 2022!

Als jij ambitieus bent, ooit je eigen onderneming wilt opstarten, of veel wilt leren; dan is de streetfoodclub jouw place to be.

Locatie The Streetfood club

The Streetfood Club is ontzettend makkelijk bereikbaar. Het ligt in het centrum van Utrecht, naast Janskerkhof en nog geen 5 minuten lopen naar de dom. Hoewel The Streetfood Club in het centrum ligt, betekent het niet dat het lastig te bereiken is met het OV, op nog geen 100 meter afstand bevindt zich busstation Janskerkhof waar elke paar minuten een bus voorbij komt direct vanaf Utrecht Centraal.

Janskerkhof 9, 3512 BK Utrecht