Horeca vacatures in Woerden met heureca

Auteurs: Debora Dijkman & Iris van Duin

Schrijf je in

We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op

Op zoek naar horeca vacatures in Woerden? Welkom bij Heureca, jouw persoonlijke matchmaker in de horecawereld! Of je nu een ervaren chef-kok, een energieke ober, of een gepassioneerde barista bent, wij staan klaar om je te koppelen aan jouw ideale horeca baan in Woerden. Met onze unieke aanpak en persoonlijke sollicitatie traject, zorgen wij ervoor dat jij een baan vindt die niet alleen bij je vaardigheden past, maar ook bij je persoonlijkheid.

Door: Finn IJspeert
Door: Finn IJspeert

Horeca Vacatures Woerden: Vind Jouw Ideale Baan

In Woerden, een bruisende stad met een rijke historie en een levendige horecascene, liggen de kansen voor gepassioneerde horecaprofessionals voor het oprapen. Of je nu een ervaren chef bent, een charismatische barman/vrouw, of aan het begin staat van je horecacarrière, wij helpen je graag bij het vinden van jouw droomjob.

Zo vinden wij jouw ideale horecabaan

De Heureca Journey

01.

Aangemeld

In 3 werkdagen nemen we  contact met je op. Meer info? De 📞  is sneller 😉. +316 49 90 94 51.

02.

Kennismaking

Onder het genot van een bakkie, leren wij jou kennen. Wij willen weten wat jij echt leuk en belangrijk vindt in een baan.

03.

Het MatchMoment

YES! Jouw Horeca Matches zijn duidelijk. Deze presenteren we 💻 aan jou. Jij mag kiezen bij welke onderneming je op gesprek komt.

04.

De Solicitatie

Jij krijgt de kans om sfeer te proeven en weet de ondernemer te overtuigen.

05.

De Proef

Jij gaat laten zien uit wat voor hout jij bent gesneden. Je leert je nieuwe collega’s kennen en werkt voor de zaak alsof het de jouwe is!

06.

Proost!

Gefeliciteerd! Je hebt de proefperiode gehaald en dat mag gevierd worden. Let’s get to work!

Waarom Heureca?

Persoonlijk Sollicitatietraject: Bij Heureca sta jij centraal. We nemen de tijd om jou te leren kennen: je ervaring, je ambities, en vooral, wat jij zoekt in je volgende baan. Dit persoonlijke sollicitatietraject zorgt ervoor dat we de perfecte match kunnen maken tussen jou en je toekomstige werkgever.

Diepgaande Kennis van de Horecabranche: Ons team bestaat uit mensen met een hart voor de horeca. We kennen de ins en outs van de branche en gebruiken deze kennis om jou te adviseren en te begeleiden gedurende het hele sollicitatieproces.

Netwerk in Woerden: We hebben een uitgebreid netwerk in Woerden en omstreken. Dit betekent dat we toegang hebben tot een breed scala aan vacatures, van gezellige buurtcafés tot gerenommeerde restaurants en hotels.

Iris van Duin (rechts) & Debora Dijkman (links)

Wat de Kandidaten vinden

Zij waren je voor

Jouw Volgende Stap

Ben je klaar voor de volgende stap in je horecacarrière? Wil je werken in een omgeving die jouw passie voor de horeca deelt en waar je elke dag met plezier naar je werk gaat?

Neem dan vandaag nog contact op met Heureca. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van horeca vacatures in Woerden die perfect bij jou passen.

Schrijf je in

We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op