Ontdek jouw ideale horeca vacatures in Utrecht met Heureca

Hey Horeca tijger 👋

Ben je op zoek naar die perfecte horeca baan in regio Utrecht? Zoek niet verder! Wij weten hoe frustrerend het kan zijn om door eindeloze horeca vacatures in Utrecht te scrollen zonder zeker te weten of een baan écht bij je past. Daarom hebben we Heureca opgericht, dé horeca matchmakers van Utrecht!

Heureca begrijpt jou 🔍

Bij Heureca begrijpen we jouw behoeften als Utrechtse horeca professional. We hebben zelf in jouw schoenen gestaan: eindeloos solliciteren, proefdagen draaien en genoegen nemen met een baantje dat niet helemaal ideaal is. Maar dat is nu verleden tijd!

Zo werkt Heureca 💼

Bij Heureca is het vinden van een horeca baan in Utrecht net wat anders (en makkelijker 😉). Niet eindeloos scrollen naar vacatures of onduidelijkheid over de arbeidsvoorwaarden. Het enige wat jij moet doen is met ons een kopje koffie komen drinken bij het 1-op-1 kennismakingsgesprek en vertellen over jezelf en wat jij zoekt in een horecabaan, en wij doen de rest!

Plan een kennismaking!

Wij zullen binnen drie werkdagen contact met je opnemen 

Heureca helpt je op letterlijke alle mogelijke manieren in jouw zoektocht naar de perfecte baan.(Gevonden!) Hierom verdienen de dames van Heureca een dikke 9.
Thijs van Veen
De Tussentijd // Bedrijfsleider
Ik vond het bij goesting in de proefperiode gelijk al mega leuk omdat je zo goed wordt begeleid. En het aller tofste nu, vind ik dat ik nog steeds elke dag nieuwe dingen blijf leren.
Nina Dresselhuys
Goesting // Gastvrouw
Mijn nieuwe baan bij Down under is een lekkere uitdaging. Geen dag is hetzelfde. Ik kreeg een hartelijk welkom (ongeveer 6x een rondleiding gehad. Maar vooral de sfeer binnen het jonge team zorgt er voor dat ik elke dag zin heb om naar werk te gaan
Jabbe Nieuwenhuis
Down Under // Teamleider recreatie
Het leukste aan mijn werk bij Meneer Smakers vind ik de leuke collega's en er heerst een ontzettend ongedwongen sfeer.
Henk Glaudemans
Meneer Smakers // Burgermaster
A lot of work to be done. But the match was perfect, I'm positive! The restaurant and the team are exactly what I expected and what was offered by you. Heureca is wonderful! You are on the right way, I believe you have the feeling of finding the right person for the right place!
Ingrid Bellincanta
Vegitalian // Chef

De kennismaking

Onder het genot van een bakkie, leren wij jou kennen. Wij willen weten wat jij echt leuk en belangrijk vindt in een baan.

Het matchmoment

YES! Jouw Horeca Matches zijn duidelijk. Deze presenteren we 💻  aan jou. Jij mag kiezen bij welke onderneming je op gesprek komt.

De sollicitatie

Jij krijgt de kans om sfeer te proeven en weet de ondernemer te overtuigen.

De proef

Jij gaat laten zien uit wat voor hout jij bent gesneden. Je leert je nieuwe collega’s kennen en werkt voor de zaak alsof het de jouwe is!

heureca journey

De kennismaking

Onder het genot van een bakkie, leren wij jou kennen. Wij willen weten wat jij echt leuk en belangrijk vindt in een baan.

Het matchmoment

YES! Jouw Horeca Matches zijn duidelijk. Deze presenteren we 💻  aan jou. Jij mag kiezen bij welke onderneming je op gesprek komt.

De sollicitatie

Jij krijgt de kans om sfeer te proeven en weet de ondernemer te overtuigen.

De proefperiode

Jij gaat laten zien uit wat voor hout jij bent gesneden. Je leert je nieuwe collega’s kennen en werkt voor de zaak alsof het de jouwe is!

🤝 Perfecte matches

Wij zijn dag in, dag uit bezig om horeca tijgers zoals jij te koppelen aan hun ideale horeca baan in Utrecht. Hoe? Door nauw contact te onderhouden met tientallen restaurants in regio Utrecht.

🍴 Kennis van de Utrechtse horeca

We weten precies hoe de sfeer bij deze Utrechtse horeca bedrijven is, wat voor personeel zij naar op zoek zijn en wat ze jou te bieden hebben.

👥 1-op-1 aanpak

Wat ons uniek maakt, is onze één-op-één benadering. We zijn een klein, toegewijd team, en we nemen de tijd om je echt te leren kennen tijdens een persoonlijk intakegesprek.

💰 Het beste van alles?

Onze service is helemaal gratis voor jou!

Studenten Horeca bijbaan Utrecht

Student? Geen probleem! Horecawerk in Utrecht wordt juist veel door studenten gedaan. Daar helpen wij graag aan mee. Ontdek hieronder waarom een Utrechtse horeca bijbaan ideaal is voor jou als student!

⏰ Flexibele werktijden

Wat veel studenten fijn vinden aan horeca werk in Utrecht? De flexibele werktijden! De horeca speelt zich vooral af buiten werk- en schooltijden. Dit betekent minder gedoe met je rooster, werken terwijl je eigenlijk een werkgroep hebt en belangrijke hoorcolleges missen is verleden tijd.

🤝 Gezelligheid en nieuwe vrienden

Horeca jobs in Utrecht zijn niet alleen leuk, ze zijn ook ontzettend gezellig! Je maakt veel uren met mensen die in dezelfde levensfase zitten als jij. Het is dus onvermijdelijk dat je nieuwe vrienden maakt bij je nieuwe horeca baan.

💸 Goed verdienen

Laten we natuurlijk niet vergeten dat er in de Utrechtse horeca goed te verdienen valt! Je zult vast wel gemerkt hebben dat er veel vraag is naar bekwaam horecapersoneel in de regio Utrecht. Dit gaat gepaard met een aantrekkelijk uurloon, dikke fooien en, als je wilt, volop beschikbare uren om te werken!

Parttime en Fulltime horeca vacatures Utrecht

Of je nou op zoek bent naar een parttime of fulltime horeca baan in Utrecht, Heureca helpt je uit de brand! Doordat wij nauw contact onderhouden met de restaurants waar wij mee samenwerken, zijn wij precies op de hoogte van de openstaande fulltime en parttime horeca vacatures in Utrecht.

Vacature barmedewerker Utrecht

Ben jij een gepassioneerde en ervaren barmedewerker, of wil je juist graag het vak leren? Bij Heureca helpen we je graag om de perfecte barmedewerker vacature Utrecht te vinden. In deze bruisende stad zijn er talloze cafés, bars en restaurants op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde barmedewerkers. Wij kennen de Utrechtse horeca als geen ander en weten precies wat de leukste plekken zijn om aan de slag te gaan achter de bar.

Bediening vacatures Utrecht

Houd jij van een dynamische werkomgeving waar je veel contact hebt met gasten en je servicegerichtheid volop kunt inzetten? Dan is een baan in de bediening in Utrecht echt iets voor jou! Als bedieningsmedewerker zorg je ervoor dat jouw gasten een onvergetelijke ervaring hebben en met een glimlach naar huis gaan.

Bij Heureca helpen we je graag om de ideale bedieningsvacature in Utrecht te vinden. Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan, een parttime baan of een bijbaan, wij hebben de beste bedieningsvacatures in Utrecht voor je verzameld. Door onze persoonlijke aanpak en nauwe contacten met de Utrechtse horeca, weten we precies welke bedieningsvacatures passen bij jouw wensen, vaardigheden en persoonlijkheid.