Down
Under Utrecht

Schrijf je in

We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op

Wat is Down Under?

Bij Down Under is geen dag hetzelfde. Het biedt namelijk meer dan alleen heerlijk eten; het organiseert tevens een breed scala aan water- en landactiviteiten en de dikste evenementen.

Als horecamedewerker bij Down Under ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lunch, diner en diverse evenementen voor onze gasten. De inrichting en sfeer roepen de relaxte ambiance op van een strandtent in Scheveningen.

Werken bij Down Under

Ben jij sportief, gek op evenementen en kun je met iedereen levelen? Dan is Down Under wat voor jou! Op deze watersportlocatie staat de tijd zeker niet stil en creëren jij en je collegas bedrijfsfeesten, familiedagen, festivals en ga zo maar door! 

Een functie binnen Down Under is dynamisch en uitdagend. Jouw kwaliteiten komen tot z’n recht binnen de horeca, de watersport of meer in een gave management functie. Met een groot aantal collega’s zorg je ervoor dat gasten een onvergetelijke ervaring hebben.

Locatie Down Under

Down under ligt aan een meer met een heel groot strand, in Nieuwegein. Het ligt zo goed als naast de A12 waardoor het zeer makkelijk bereikbaar is met de auto, met meer dan genoeg parkeerplek. Ook gaat er een directe tram van Utrecht Centraal naar een halte die in de buurt ligt van Down Under.

Ravensewetering 1, 3439 ZZ Nieuwegein