De
Watertoren

Schrijf je in

We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op

Wat is ‘de watertoren’?

De Watertoren‘ is een opvallend historisch monument in Utrecht, Heuveloord. De 37 meter hoge toren werd gebouwd tussen 1906 en 1907 door de Utrechtse waterleiding maatschappij. Het oorspronkelijke doel van de toren was om de gebieden Jutphaas en Hoograven van water te voorzien.

Vandaag de dag is ‘De Watertoren’ omgetoverd tot een unieke horeca- en evenementenlocatie. Het ligt op een comfortabele loopafstand van het centrum van Utrecht en heeft een nieuwe identiteit gekregen als bruisend centrum van culinaire verwennerij en gezelligheid..

WT Urban Kitchen

Op de bovenste twee verdiepingen van de watertoren, vind je dus de WT Urban Kitchen. Dit chique restaurant staat bekend om zijn adembenemende uitzicht over de stad. Deze ervaring is compleet met hun selectie van lokale en biologische producten, die op smaakvolle wijze de basis vormen van hun diner- en lunchmenu’s.

De WT Urban Kitchen is niet alleen een plek om te eten, maar ook een locatie voor verschillende evenementen. Of je nu een presentatie wilt houden of je trouwdag wilt vieren, deze locatie biedt een unieke setting met een indrukwekkend uitzicht. En als het weer het toelaat, is hun terras de ideale plek om te genieten van de zon en de sfeer van de stad.

De WT Urban Kitchen heeft ook een uitgebreide wijnkaart, en de wijnproeverijen zijn een ware traktatie voor de wijnliefhebber.

Café Brutal

Café Brutal is een trendy café op de begane grond van de watertoren. Het industriële interieur zorgt voor een unieke en tegelijkertijd gezellige sfeer. Café Brutal is de perfecte plek om na een lange dag te ontspannen met een goed glas bier of wijn.

Buiten de reguliere openingstijden worden er regelmatig besloten evenementen georganiseerd, zoals Silent disco’s, recepties en presentaties, wat bijdraagt aan de exclusieve sfeer van deze unieke locatie.

Hoe is het om bij de watertoren te werken?

Werken bij de Watertoren betekent dat je deel uitmaakt van een team dat ambitieus is, oog voor detail heeft en streeft naar een perfecte dienstverlening. Bij de Watertoren gaat het erom dat je het beste uit jezelf haalt en dit samen met het team viert.

Met het mooiste uitzicht van Utrecht, de verfijnde menukaart en het toegewijde team, creëer je als medewerker een unieke ervaring voor de gasten. Bij de Watertoren wordt service verleend op een hoger niveau, maar het blijft altijd persoonlijk en benaderbaar. Werken bij de Watertoren betekent werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is!

Locatie De Watertoren

De watertoren is gevestigd op een idyllische locatie, rustig gelegen net buiten het bruisende centrum van Utrecht, aan de oever van het kanaal de Vaartsche Rijn.

Wanneer je aan de slag gaat bij de Watertoren, hoef je je geen zorgen te maken over de bereikbaarheid. De watertoren bevindt zich op slechts vijf minuten loopafstand van station Utrecht Vaartsche Rijn, dat een directe verbinding heeft met station Utrecht Centraal.

Heuveloord 25a, 3523 CK Utrecht