copyright

Copyright © 2023

Heureca Matchmaker. Alle rechten voorbehouden.

Alle inhoud op deze website, inclusief tekst, afbeeldingen, grafische elementen, logo’s, audio- en videobestanden en software, is eigendom van Heureca Matchmaker of zijn inhoudsleveranciers en is beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Elk gebruik van de inhoud van deze website zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Heureca Matchmaker is verboden.

Het is toegestaan om de inhoud van deze website te delen via sociale media of andere kanalen, mits de inhoud ongewijzigd blijft en vergezeld gaat van een duidelijke verwijzing naar de oorspronkelijke bron.

Alle handelsmerken, servicemerken en handelsnamen die op deze website worden gebruikt, zijn eigendom van Heureca Matchmaker of hun respectieve eigenaren. Het gebruik van deze handelsmerken, servicemerken en handelsnamen zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Heureca Matchmaker is verboden.

Als u van mening bent dat uw intellectuele eigendomsrechten worden geschonden door enig materiaal dat op deze website wordt weergegeven, kunt u contact met ons opnemen via info@matchmakerheureca.nl om ons op de hoogte te stellen van uw bezorgdheid.